12 reaktioner på ”Ordlös Onsdag, rester

  1. >Håller med dig. Jag tycker det känns vääääldigt långt till att julen ska kastas ut. Hos oss blir det absolut innan knut-dagen. Allt börjar kännas dammigt Vill ha upp nya fräscha gardiner i ljusa fina färger och nya gröna växter. Ha det gott.

  2. >Bra bild till temat.
    Vanligtvis brukar jag ha svårt att plocka bort framför allt lusstakarna efter JUl, men nu känns det som om det räcker för denna gång. Jag har också börjat plocka bort idag.

  3. >Du har så rätt så, så här på Trettondagen tycker man att nu får det vara nog. Mina få julprydnader kryper sakta in i sina gömmor igen.

  4. >Tack Peter för att du rättar mig, det är mitt första inlägg på ordlös onsdag så jag tänkte mig inte för, jag har tidigare bara varit med på tisdagstemat.

  5. >Rester som fick sin rätta plats på vinden just denna dag här hos mig.. Jag tycker jag blir så trött på alla juldekorationer fort.. visserligen har vi bara haft nästan tomtar i år, men ändå.. det tillhör en svunnen tid:-)

  6. >Här har vi roat oss med att plocka bort allt som hör julen till, nu ska våren få komma in.
    "kanske man får vänta ett bra tag nu"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *