Kantareller och slagg

Vi har tidigare år haft en eller ett par kantareller på tomten men i år har det blivit ganska många Rustan går inspektionsrunda flera gånger om dagen för att se att de står kvar orörda.

Jag fick med mig slagg från vår utflykt till en gammal nedlagd masugn i Bergeforsen, vi hittade denna blåfärgade slagg i en bäck som rann nedanför ugnsruinerna. Efter att jag lagt dem i såpvatten och borstat dem med nagelborste blev de ännu klarare i färgerna. Tycker den var fin tillsammans med mina krukor, det behövs något som tar blicken från mina tråkiga tomatplantor det är bara stora blad och halvvissna blommor på dem. Men det finns lite fina växter också som tycks trivas.
2009-07-14 Svampar o stenar

En reaktion på ”Kantareller och slagg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *